
We willen allemaal het beste voor ons kroost. Kippen ook, getuige deze prachtige uitvinding van de natuur, optimaal verpakt en gevuld met de beste ingrediënten.
Een ei levert niet minder dan 9 essentiële voedingsstoffen (hoogwaardige eiwitten, ijzer, zink, selenium, fosfor en de vitaminen A, D, B2 en B12) voor amper 90 kcal en levert zo een waardevolle nutritionele bijdrage aan de voeding van mensen.
Het voedingscentrum (eerlijk over eten) zegt dat je er het beste maar een paar per week kunt eten. Feit … of fabel?
Nee, doe mij maar elke dag een biologisch eitje, of twee. Het liefst zachtgekookt, zodat de waardevolle voedingsstoffen in de dooier intact blijven.
Een dagje geen vlees? Dan zijn eieren een meer dan goede vervanger: hogere voedingswaarde, milieuvriendelijk verpakt en ook nog eens voordeliger!
Ik ga iedere week bio eieren halen in Hooge Mierde, bestel je mee?